Megújul a Spicy.hu!

A portál új rendszerre áll át. Jelenleg az adatok és a tartalmak migrálása folyik. Remélem minden hiánytalanul meglesz az új rendszerben is, bár valószínűleg más, új struktúrában.

Minden észrevételt szívesen fogadok! De kérem, azt ne jelezzétek, hogy mi, az amit még nem találtok meg rajta és a régi portálon megvolt Funkcionális anomáliáról viszont kérem feltétlenül értesítsetek!

Bekapcsoltam a Fórumot. Olvassátok el a részleteket alább!

Felhasználókat migráltam

Akinek volt felhasználóneve a régi portálon, az be tud jelentkezni ide is ugyanazzal a névvel és jelszóval. A felhasználói információk közül, csak az email címet tudtam áthozni, a többi kiegészítő információt nektek kell beállítani! (My account/Saját adatok -> Edit/Szerkesztés)

A preferált nyelvet szerintem tanácsos beállítani, hogy ne kelljen minden alkalommal bíbelődni a nyelvválasztással. A fotógaléria nem veszi figyelembe a nyelvválasztó gombot, csak a felhasználónal beállított nyelvet, ami alapértelmezetten mindenkinek angol, tehát ezért is érdemes beállítani! Szintén érdekes lehet az időzóna is, ha valaki nem a hazai "GMT+1" zónából olvassa az oldalt, hogy az idő helyes értéket mutasson.

Kiegészítő személyes információkat a felhasználó beállítások "Personal information" fülön lehet beállítani. (Full name, Location, MSN és Google Talk azonosító)

Újdonság

a Biographi oldal, ami szintén a felhasználói beállítások alól érhető el. Itt minden regisztrált felhasználónak lehetősége van akár hosszabb bemutatkozó oldal készítésére is.

Minden regisztált felhasználó láthatja a másik regisztrált felhasználó adatait, biography oldalát, és mindenki szarkesztheti a sajátját.

Figyelem!

A "Math question" egyszerű matematikai feladványt ne hagyjátok figyelmen kívül sehol! Ezzel próbálom kiszűrni a SPAM robotokat, hogy az ürlapok kitöltését tényleg élő földlalkók tehessék csak meg :)

Fórumok

A fórum témákat és hozzászólásokat már migráltam. Vigyázat angol nyelvű felületen, csak az angol nyelvű hozzászólások láthatóak, magyar nyelvi beállítás mellett pedig csak a magyar témák hozzászólásai! Új témát egyelőre nem lehet indítani, csak a korábbiakhoz hozzászólni.

Újdonság a többszálú hozzászólás kezelés! Első ránézésre, a soros hozzászólás kezeléshez képes zavarosnak tünhet, pedig jobban meggondolva logikusabb megjelenítést ad. Látszik, hogy egy hozzászólás egy korábbi hozzászólásra adott válasz-e, vagy az eredeti téma felvetéshez kacsolódva új szálad indít-e el a diskurzusban. Ez a soros kezelésneél csak a subject mezőből látszik, vagy pedig beidéséből, de itt vizuálisan is egy csokorba vannak gyűjve az összetartozó hozzászólások. Remélem nektek is előbb utóbb barátságos lesz és bevállik.

Fotógaléria

A képeket áthoztam mind. Figyelem, ahog ykorábban írtam a nyelvválasztó gomb nincsen kihatással a galáriára, csak a felhasználói beállításoknál megadott nyelv. Ezért értelemszerűen a nem bejelentkezett felhasználóknak csak az alapértelmezett angol nyelvű felület fog menni.

A galéria kinézete még nincsen kidolgozva, sminkelése nem végleges.

Cikkek, egyéb írások

Migrálásuk folyamatban van. Egyelőre csak a "Site map" menüpont alól lehet elérni az áthozottakat.

Chili paprika és Fűszernövény adatbázis

Az adatokat áthoztam, de a megjelenítésen még csiszolni kell. Egyelőre szintén csak a "Site map" alól érhető el.

FAQ - Gyakran ismétlődő kérdések

Még nincsen migrálva.